22:53

Hallå alla glada!
Dagen idag har varit skönt. Solen har varit framme hela dagen och jag har glidit runt och myst. Skoldagen gick snabbt och det var ju uppskattat av mig som vanligt :) Efter skolan åkte jag ner på stan med mamma och gjorde några ärenden och sedan tog jag bilen upp till höga för att hämta Cellan, Jasmine och Alina. Vi drog en fika på rutiga och sedan följde Malin med mig hem efter stan. Vi gjorde inte mycket.. Satt här och gjorde ingenting och sedan kom jag på den briljanta idén att fara ut till sibylla och äta strips och glass :D mmm var gott så länge jag satt där. Fick sjukt ont i magen efteråt.. Satt kvällen har slutat med att jag och Malin har legat här i min säng och sett på film, fråga olle och sånt bra :)

Ringde min pappa idag också. Vi har inte pratat med varandra på 100 år, satt det kändes skönt att jag ringde och pratade lite. Hela samtalet slutade i alla fall med att jag har fått ännu en ny blixt till min kamera :) det första jag ska göra på sommarlovet är att åka ner dit och ge honom en bamsekram!

Nu sitter jag här och har precis filat ner mina älskade naglar.. Har även tagit bort min franska manikyr jag hade på dom. Känns så tomt och tråkigt utan dom.. Tur att mina naglar växer snabbt :) Känns bara äckligt att inte ha några naglar.. Nu kommer snart min karl och plockar upp mig satt vi kan åka hem till honom och lägga oss.

ps. hela min klass ska sjukanmäla sig imorgon, vilket jag SÅKLART hänger med på! love BF ds.

21:34

Nu sitter jag här och hade bara tänkt att slänga in ett litet snabbinlägg medans det är reklam ifrån dh.
Idag har jag vart halvsjuk.. Vaknade imorse och kände verkligen hur mitt huvud inte ville hänga med på något och det kändes verkligen som om jag behövde ligga kvar för att orka leva. Ja, så hårt kändes det imorse.. Jag låg kvar i Johans säng och sedan runt 12:00 klev jag upp och gick hem för att duscha och skynda mig ner på parkaden. Vi hade ju tjejmässa där idag och den var väl.. okej? Det lilla jag var med dvs.

Efter tjejmässan så gick jag och Celina hem till mig för att inte göra någonting. Väntade på att klockan skulle gå satt vi kunde åka och plocka upp Elin och Linn. Det var avslutning för innebandyn idag för hela föreningen och det var kul faktiskt. Mina och Linns bullar blev sjukt uppskattade och mycket goda. Jag drog själv i mig två stycken och magen mådde väldigt bra av dom.

Nu sitter jag och tittar på dh och dricker saft. Jag måste sluta med colan nämligen.. Jag tål inte nått som är i colan satt lika bra att jag slutar.. Kommer förmodligen inte kunna sluta helt, men ska försöka trappa ner ordentligt med den. Nu är det dh och sen nattning hos min karl. Puss & god natt!

mitt fina kärleksbrev!

jag tänkte nu att ni skulle få se mitt kärleksbrev som jag skrev då jag var sju-åtta år till en kille som jag gick med på lekis. Han hette Fredrik och jag var väldigt kär i honom.. tydligen..

Hej fredrik.
Jag älskar dej. För du är så snyg. Du är så söt. Vill du vara ihopp med mig. Få jag kangs på dig? Du är jette snäll. Du hadde en fin hund förut. Du har hefftiga saker. När du jick på dagis märkte du nånting då. Du har jette fina målarböcker. Du har jette tufa tvspel. Varför är du så snyg. Tycker att du har jette snyg skoter-overål. Tycker du om mig? Hälsningar Linda.B.



undrar om han blev kär i mig... han måste nästan ha blivit det tycker jag?

21:03

Dagen har varit full med aktiviteter faktiskt :) Började med skolan som var väldigt bra idag. Fick ett nytt schema av rektorn och det visade sig att alla mina mattetimmar har blivit färre. Förut hade jag minst två timmar matte om dagen, nu har jag matte tre dagar i veckan istället. Känns bra? Ja, förjäkla bra :) Satt dagens ros går nog till min rektor som gjorde min skoldag toppen idag!

Efter skolan så åkte jag och hämtade Linn eftersom vi har tagit på oss uppdraget att baka till hela laget imorgon när det är avslutning. Dock så är jag mycket nöjd över mina bullar som jag har bakat :D vaniljbullar.. mm! Hoppas resten av tjejerna tycker dom är goda :)

Mina gobitar innan dom skulle in i ugnen mmm!

Efter maten så ville millor ut på äventyr och eftersom jag inte träffat henne på 100 år (känns det som) så ställde jag såklart upp :) Hon, jag och Elin tog då toyotan och for till birsta för att göra plånkan lite mindre. Jag fick med mig ett par solbrillor och en tröja hem! Sedan blev det såklart en cola och en glass på det.

Nu ska jag packa upp och sedan får jag se vad kvällen slutar med. Kanske en liten date med min karl? vem vet, kanske har jag tur ikväll. För övrigt, vilka är ni alla som läser min blogg? Jag har bara berättat den här bloggen för ca 5 personer och nu är ni NÅGRA fler som läser den.. Vilka är ni? :) Jag är nyfiken.. jätte nyfiken!

Ps. Om en liten stund kommer ett till blogginlägg som kommer bestå av ett gammalt kärleksbrev som jag skrev till en kille då jag var 7 år gammal. Mamma visade mig det idag och jag skrattade så mycket satt tårarna sprutade på mig. Gulligt av mig att skriva kärleksbrev dock?.. Ds.


21:45

Hej lovers! Saknat mig i helgen? 
Helgen har varit kanon. I fredags var jag med Elin och Sanna. Åt lite chips, drack cola och gjorde inget speciellt. Satt bara och hängde i mitt rum. Sedan åkte jag och Elin ner på krogen för att göra Marie sällskap när hon jobbar. Runt 00:00 tiden så åkte jag hem till Johan för att lägga mig. Vart en ganska så tidig kväll i fredags :)

Igår var det fest och kalas för hela slanten. Började hos Maria och avslutade på Gennys. Utgången igår var sjukt kul. Har faktiskt inte haft så roligt på länge, satt det var roligt att det var så kul att gå ut i stan. Sedan vid 02:00 så skjutsade Daniel hem mig och Johan. Gick och la oss på en gång då vi kom hem. Vilket inte var så konstigt..?

Idag har det varit en lugn dag. Jag vaknade vid 11:30, gick hem och duschade och sedan gick jag och Johan ner på frasses för att äta lite bakismat, som jag själv kallar mat dagen efter då man varit ute. Linn jobbade idag satt vi vart kvar på frasses jäkligt länge. Efter frasses så skjutsade Johan mig till Sanne där jag gjorde mera slingor mitt hår. Johan hämtade mig runt 16:00 och då var det bara att åka hem eftersom Gunilla och Roland bjöd oss på grillat idag :) mmm mycket gott. Speciellt min grillad lax som jag fick. Lyxigt!

Nu sitter jag i Johans soffa och kikar på filip och fredriks nya program. Förstår inte riktigt vad programmet går ut på, men det är väl helt okej. Lite tråkigt program om man jämnför med deras tidigare.

Nu ska jag fortsätta att ligga här med det godaste jag vet. Choklad & Cola. Sen att Johan sitter här bredvid mig gör kvällen verkligen inte sämre. Tvärtom, kvällen och helgen avslutas så bra den bara kan.

17:06

God morgon? det är det för mig i alla fall. Har precis klivit ur duschen och gjort mig redo för dagen. Jag vet, helt sjukt sent, men jag har varit sjuk idag. Hade sprängande huvudvärk imorse då väckarklockan ringde satt jag låg kvar. Sedan vaknade jag vid 14:30 utav att Malin kom hit och hämtade sin väska och då hade jag fortfarande jätte ont i huvudet, satt jag somnade om direkt när hon hade gått igen. Vid fyra vaknade jag tredje gången och mådde faktiskt bättre. Klev upp och gjorde mig en macka, sen låg jag och kikade på tv tills jag kände att jag hade blivit nog pigg för att duscha. Nu sitter jag här nyduschad.

Nu sitter jag och här och väntar på middag. Mamma ska laga sin godaste köttfärssås till mig eftersom jag önskade mig den idag. Längtar tills det är klart och får åka ner i lillmagen. Efter maten ska jag upp till Johan och vara med honom. Får se vad vi ska göra. Jag vill nog bara ligga och vila eller ta en promenad i det härliga vädret! 13 grader varmt är det tydligen ute och har varit hela dagen och just idag blir jag sjuk. Typiskt min otur. Ska försöka få med mig Johan ut på ett litet äventyr i alla fall, får se om jag lyckas.

Nu är det mat-time. mhmm!

00:18

Tänkte bara hoppa in här och skriva ett nattinlägg eftersom jag har lite tråkigt just nu. Dock så är jag jätte trött, satt jag ska lägga ifrån mig datorn så fort jag har skrivit det här. Ligger med min stordator i sängen nu igen och har precis tryck i mig världens godaste macka och lite multivitamin. Smakade väldigt bra om jag får säga det själv.

Eftermiddagen och halva kvällen så har jag varit med Malin. Fick sms av Alex där det stod "FEST IKVÄLL!!!!!" satt jag och Malin bad mamma skjutsa dit oss eftersom jag tänkte att det är onödigt om jag kör bilen dit också kanske man får smaka på något gott också kan jag inte köra hem sedan. Dock så var det totalt onödigt tänkt. Jag fick två klunkar öl, resten var bara skit som dom bjöd på. Efter nån timme så kom Jimmy och Daniel för att hämta mig. Jag kände att jag varken orkade eller hade lust att vara med några drinkers ikväll. Det där med att dricka på vardagar har aldrig varit min grej och det kommer förmodligen inte bli heller.

När jag kom hem så gick jag upp till Johan. Kikade på tv och kramades lite. Sen vid elva gick jag hem för att jag skulle sova hemma. Jag försover mig bara då jag sover med Johan, satt det är ingen mening att jag försöker. Dock så slutar det nästan alltid med att jag sover där ändå.. Kan ju inte låta bli.. mysig kille ju!

Nu ska jag lägga ifrån mig dattan och kika lite på tv tills jag somnar. Kärlekstema imorgon igen och den startar kl 08:00 vilket känns sjukt tungt. Sovtime nu. Natti!


15:46

Ja, vad ska man säga om kärlekstemat på skolan? Ingen höjdare enligt mig förutom kakorna dom bjöd på. Sista föreläsningen vi var på så var det någon präst och någon annan tjej som skulle prata om kärlek. Kan även meddela att dom två var tillsammans, satt dom gav varandra lite kärleksfulla blickar lite då och då. Sedan skulle vi få skriva lappar med frågor och jag tänkte att jag kan ju försöka vara lite seriös, så jag skrev "Är kyrkan öppen 24/7?" Då när den ena tjejen läste upp min lapp, då sa hon "Är kyrkan öppen DEN 24e I 7e? Det får ni nog kolla upp i kalendern hehehe" Det hon dock inte förstod var ju att jag menade 24/7=dygnet runt. Var ju lite kul just då i det ögonblicket i alla fall. Imorgon är det också kärlekstema och jag hoppas verkligen att mina kloka lärare har skrapat ihop något roligare än det vi fick göra idag.

Efter skolan skjutsade jag Hegga till badhuset, sedan åkte jag och Malin till coop med mamsen och månadshandlade.. typ! Jag fick i alla fall med mig en tidning, cola och en snusdosa. Schysst mami! Sen idag ska hon även ge mig kyckliggryta till middag. Ännu schysstare mami!

Nu ligger Malin i min säng och läser min tidning. Jag bläddrade bara igenom den, ska läsa lite bättre senare. Ikväll vet jag inte vad det blir för något roligt. Men jag vet att något kommer förmodligen hända! Men men. Nu ska jag vara social med Malin innan hon somnar för att jag är så tyst..

pinsam.

00:36

Nu ligger jag här i min säng med min dator och kikar samtidigt på tv. Har sova-musik i mina hörlurar satt jag kan göra mig redo för att somna snart. Eller om ett tag, är spännande på tv nu faktiskt! Satt jag sitter nog här en stund och sedan ska jag lägga ner min dator lite fint på golvet och lägga mig. Känns som om jag behöver sömn efter gårdagens natt. Blev inte många timmars sömn då tyvärr. Inatt blir det andra bullar!

Ikväll så har Sofia varit här en stund faktiskt. Vi har inte setts sedan kryssningen, satt det var faktiskt på tiden att vi sågs. Vi har kikat på tv, kikat på min kamera och bara pratat. Fanns mycket att prata om ikväll, vilket tyvärr inte är så konstigt.  Men men, det var hur som helst trevligt med lite sällskap.

Idag fick jag reda på att vi på bf har kärlekstema på skolan i två dagar. Känns väl.. spännande? Förstår dock inte vad vi ska göra i två dagar, men det får jag förmodligen reda på imorgon. Hoppas verkligen att det är roligare än alla mina mattetimmar som jag har lyckats skrapa ihop på mitt egna schema. Kanske blir dom här två dagarna dom bästa på resten av terminen för att jag slipper matten? Kan ju alltid hålla en tumme för det.

Nu ska jag dricka upp min saft i hopp om att jag blir trött satt jag kan somna.



Ikväll har jag även unnat mig världens godaste macka. Mumsfillibabba!

här är jag..igen!

Kände att det var tid för att byta blogg nu igen. Satt nu är det här jag kommer hänga ett tag framöver.  Har ju så fin design nu som ni ser? eller ne, har jag inte alls. Jag kommer nog inte ens styra någon speciell bloggdesign heller, vill nog ha det såhär enkelt och fint ett tag. Får se hur allt slutar på den här bloggen. Ska inte säga nått för då kommer jag sitta här och fundera på det och sen kommer jag ångra mig, satt det är lika bra att jag är tyst också får ni se vad som händer helt enkelt.

Idag har det inte hänt allt för mycket. Har varit lite i skolan och sedan så har jag varit hos Sanne och låtit henne fixa mitt hår. Sedan kom Jonas och plockade upp mig satt jag skulle slippa gå hem. Jag har faktiskt gjort lite slingor idag hos Sanne. Hur otroligt det än låter att jag har ändrat min hårfärg lite så har jag faktiskt gjort det. Jag har varit mörkbrun i håret sedan jag gick i nian, har inte rört någon annan färg, men nu idag har jag gjort det. Får se vad alla säger om min lilla förvandling. Kan ju i alla fall hoppas på att det blir en positiv reaktion?

Sen resten av dagen.. Då ska jag sitta här och nöta ut både mina ögon och fingertoppar tills dh börjar kl 21:00. Får se om jag hittar på något att göra fram tills dess, men som det känns just nu så orkar jag faktiskt inte röra mig hur fläcken..

"Att på djupet lära känna en helt ny människa är att forma sig själv till en
passande pusselbit. Den som i en relation inte formar sig alls
kommer aldrig att lära känna någon på riktigt."


RSS 2.0