josé gonzalez



you say whaaaaaat?

15:55



Inte varje människa som får ha världens bästa tvillingbror.
Jag har verkligen tur som har precis det.

Snart flyttar jag med. Ska bli skönt, otroligt skönt. Men det kommer verkligen kännas otroligt tomt att inte ha honom springades i mitt rum, slänga sina saker på mitt rum, ifråga sätta mig i allt jag gör, sno min nagelfil, ta alla mina snusdosor.. Bara att du ligger i min säng och pratar med mig ibland, det har betytt mycket nu när man kikar tillbaka på det. Flyttar inte långt bort, men du har alltid varit i rummet bredvid mig, hela livet, varje dag. Nu kommer det inte vara så längre. Tänk om vi aldrig mera kommer bo tillsammans? Det är något som jag tänker på, väldigt ofta. Men jag vet att du kommer alltid stå vid min sida, och det bästa är ju att vi i alla fall fortfarande kommer fira våran födelsedag tillsammans, dela på tårtorna och bli sur över att den ena tagit sista bullen.

-

Snart ska jag nog tatuera mig igen också. Känns som om det börjar bli dags för att göra en till :) Den här gången blir den stor, väldigt stor. Men betydelsefull.

00:23

Dagen har bestått av skola och sedan efter skolan så åker jag och Johan iväg till birsta. Äntligen har jag fått min kära tvbänk som jag har spanat på ett tag :) Köpte även två skålar och en sån dära form som man gör potatisgratäng i.. (den enda maträtten jag har lärt mig än så länge!) Snart så ska jag väl köpa mera såna saker, ska i alla fall ner till birsta snart igen och köpa resten av skålarna :) Längtar tills jag har den absolut största, för då ska jag göra hur mycket marängswish som helst :D mumma!

Efter birsta for jag hem och Tomas fick bära upp mina grejer på mitt rum, vägrar ha det stående nere i källarn för jag vill ha kollen ni vet.. Satt hela mitt rum är ju fullt med grejer. Har två jätte stora påsar här som jag har fyllt med massa porslin osv, men ena påsen ska som tur skrotas eftersom jag fick nytt porslin av pappa när jag var där nere :) Sen har jag en jätte stor kartong här som jag ska he något i under flytten, har inte bestämt vad.. Sen står då min kära tvbänk här nerpackad i två jätte avlånga kartonger.. Känns som om det snart är DAA MOMENT om man säger så. Känns faktiskt ganska bra att "mini lindis" får ännu mera vuxenpoäng på vuxenpoäng. Har körkort, ska flytta hemifrån.. Det enda som fattas är väl att jag inte ska gå i skolan och  bara ha ett jobb, samt att inte vara så barnslig som jag är? :D Men det kommer nog med tiden.. Snart är jag vuxen också! Snart.

Sen kvällen har ÄNTLIGEN spenderats med By, Mattsson och Maria. Har inte träffat favvosarna på skit länge, satt det var på tiden :D vi köpte lite chips, dricka (cola ofc), dipp och sedan såg vi på filmen "Män som hatar kvinnor". Jag köpte den filmen igår och jag har redan sett den två gånger nu. Hur grym som helst är den. Satt det var kul och en efterlängtad date med dom.

Nu ska jag bädda ner mig och sedan upp till skolan för tre timmars projektarbete som jag verkligen ser fram emot :D (ja, jag ser fram emot det seriöst) Satt nu måste jag bädda ner mig för min skönhetssömn. Nattinatti!

15:56

Helgen har varit underbar. Har varit hos min pappa i göteborg och haft det jätte mysigt! Var på göteborgskalaset på fredagen, kollade på folk, drack gott, åt gott och allt var jätte bra :) På lördag morgon skjutsade pappa mig till Flisan satt jag fick träffa henne :) Anton hade lärt sig gå också, satt nu kutar han omkring hemma i deras lägenhet! Sen åkte jag och familjen Larsson in till stan för att äta och sedan gå och strosa runt på stan. Flisan blev trött runt 13:00 satt då fick dom åka hem men jag stannade kvar ensam i stan då tills pappa hämtade mig vid 14:30. Vi åkte hem, jag sov en stund och sedan när jag vaknade så skulle vi åka in till göteborgskalaset och äta middag, men det regnade så mycket satt jag ställde mig och gjorde tjockpannkaka istället :))) mycket gott!

Söndagen så åkte vi in till Ikea. Jag kollade runt på soffor och grejer. Men jag hittade bara tv-bänk och en säng :) Men bättre än inget. Nu är det bara soffa och ett soffbord som behövs. Sen det dära små plocket som behövs, det blir man nog aldrig av med.. Alltid är det något smått som man behöver. Jag fick i alla fall jätte fint porslin av pappa som han kommer upp med om tre veckor ungefär :) Sen kl 22:00 så lämnade jag pappa på flygplatsen för att åka hem. Alltid lika tråkigt att säga hej då, men nu ses vi ju om tre veckor och då var det lite lättare. Annars vet man inte när man ses nästa gång.

Igår så åkte jag och Johan ut till älandsbro för att bo där nu i några dagar. Dom andra är inte hemma så vi har hela huset för oss själva :) Katten morris är dock kvar i huset. Vet inte om jag tål honom än, men det kommer väl synas snart på mig om jag inte gör det ;p  Men det är jätte mysigt där ute, verkligen :)  Ikväll så jobbar jag och sedan ska jag hem till Johan som väntar på mig :) Blir nog mysigt ikväll också! Igår tände jag massor av ljus som jag ställde i sovrummet och vardagsrummet, blev sååå fint :)))) kanske blev lite för mycket ljus, men för mig kan det inte bli för mycket ljus.. Älskar allt som har med värmeljus att göra :)

men men nu har jag skrivit för mycket sattee... Ska äta nu och sedan jobbe on! :)
puss till johan, du är bäst!


00:04

dagen har gått hyffsat snabbt känns det som.. Började dagen med att kliva upp 12:00, in i duschen och sedan ta mitt ass till jobbet. Jobbdagen vill jag inte ens prata om.. Gick sämst fram till 18:00 då det rök iväg några sälj, men före det.. näe, finns inget att säga om dom första timmarna. Fick ha samtal med Håcke som däremot gick as bra :) jag har legat på mål varje gång jag har jobbat i tre veckors tid, satt det känns jätte bra! Han var nöjd med mig och jag är as nöjd också satt det är väl huvudsaken.

Slutade 21:00, Bettan hämtade mig, åkte hem och sedan tog jag bilen direkt till By som fyller 20 idag :D gissa om det var god tårta... Jag tog ca tre bitar + smulorna som låg runt om tårtan! Saras mamma ska jag anlita när jag fyller år 100%! Hade tänkt att sno med mig en bit också, men det kändes lite dumt... Sara måste ju få någon frukost imorgon!

Nu sitter jag här och ska nästan precis krypa ner i sängen. Johan sover som en stock redan tror jag.. Arbetskarln är ju så trött satt han somnar som en stock varje kväll.. Jätte tråkigt för mig som får ligga vaken och prata med mig själv.. Valde därför att sova hemma inatt istället för att ligga bredvid honom och vara jobbig.. Har lite svårt för att låta honom somna före mig, vet inte varför..  Antar att det är nå fiffens jag har fått för mig.. MEN MEN, nu ska jag i alla fall bädda ner mig själv.. Ska smörja in mig och grina lite först, som varje kväll... gör så ont på lillhuden min..

GRATTIS IGEN BY PÅ FÖDELSEDAGEN!!! :)


20:00

fredag idag och idag har jag varit ledig :) jätte skönt. Dock så jobbar jag fetpasset imorgon, men det känns helt okej fast det är lördag och vi tjejer ska ut. Det blir ju pengar och pengar är ju aldrig helt fel :D

Idag har jag träffat Anki en stund. Jag och Julia drog ner på stan vid 14:00, hämtade Anki, in på rutiga och åt lunch :) Linn var också med, väldigt trevligt och väldigt god lunch! Efter lunchen åkte jag och Julia på coop och handlade lite åt bettan, jag hade bilen satt jag hade inget annat val. Men det gick bra :) Efter det hämtade jag Tomas på jobbet och sedan kom Johan hit och hämtade mig, vi åkte och handlade och sedan åkte vi hem och åt mat. Jag somnade lite lätt efter maten men jag tvingade mig själv upp ur soffan satt jag somnar i tid ikväll.

Johan har precis släppt av mig hemma nu. Han skulle träffa sin bror en stund och sedan kommer han och hämtar mig igen :) Dvs att han är min hela kvällen ikväll :)))) känns braaaa!

Nu ska jag in på ikeas hemsida och kika på lite grejer, för vet ni? LINDIS HAR SKRIVIT PÅ KONTRAKTET FÖR LÄGENHETEN!!!! Mindre än två månader tills jag får börja flytta in satt jag har börjat lite lätt med att fixa grejer och sånt :) Känns huuuur braaa som helst! Min första egna lägenhet och den ska bli precis som jag vill och det känns skit kul!

21:43

Ikväll har jag varit och målat i Linns nya lägenhet :) hon är nog glad över att jag är där och hjälper till lite då och då eftersom Putte bara drar iväg överallt hela tiden :D Idag har vi även målat klart sängen, satt den är snart klar :) I söndags följde jag med henne ner till birsta för att hjälpa henne handla också. Längtar tills det är klart där så jag får se hur det blir :) kommer kännas roligt också eftersom man har varit med och hjälpt till lite :)

nu sitter jag här och snart kommer karln och hämtar mig. Han är och åker skate med Viktor, men han skulle inte bli sen eftersom han jobbar imorgon och han var jätte trött imorse. Han var även sugen på chips så jag antar att han kommer åka förbi statiol också innan vi åker hem ;p gottegrisen!

Nu ska jag dricka upp min saft och lyssna på mysig musik!

Vila i frid Pablo!

01:22

Hallå väännerrr!
Klockan är väldigt mycket just nu och jag borde egentligen sova, men jag kom precis hem och ska snart till mitt andra hem (johan). Är hemma och hämtar lite saker eftersom jag ska på en tripp till ikea imorgon med Linn och köpa lite grejer till hennes nya lägga.

Ikväll har jag enbart varit med Linn. Vi har hyrt två filmer, var väldigt glada över att vi hyrt dom... tills vi såg dom. Dom sög. Dom sög rent ut sagt. Runt 23:00 åker jag ner och möter Johan vid hamnkrogen, vi sitter i bilen en stund och sedan släpper jag iväg honom in på hamnkrogen för att jag ska ändå hem en stund. Nu sitter jag bara här och känner lugnet.. Lyssnar på snook och förbereder mig inför lördag! Kommer förmodligen bli grymt :D Synd att inte mallz är med bara.. Men By, Mary, Sofia, Mattsson, Millan osv är ju hemma :D :D :D :D får se vad vi skrapar ihop för kalas, det blir nog som vanligt grymt :)  

På måndag måste jag även ringa doktorn eftersom min hals krashade på jobbet igår igen.. Satt jag får nog reda på vad det är för fel på mig på måndag.. Ska nog be dom kika på huden samtidigt. Dom måste skriva ut ny medicin till mig eftersom min är slut.. Satt alla som har mött mig under dom här ca tre veckorna och undrat varför jag ser ut som jag gör, min medicin är slut... Förlåt för att jag skrämmer er!

Nu ska jag packa ihop lite saker och sedan hämta min man nere på byn. 
Bjuder på lite roliga bilder också :D Ett inlägg blir ju oftast roligare då och jag slänger ju nästan aldrig upp bilder, satt det är väl på tiden :) hejdå kompisaarrr!


Jag och By på Gute i Visby!


Maria, Mattson, Jag, Sara och Millan på trädgårn och äter middag i Visby!


Jag och Sofia!


Mysig valborg hemma hos Mattsson med tjejerna!


Linn, Jag, Mattsson och Saras snygga snok hos mig :)


Linn, Frida, Mattsson, Sara, Malin, Sofia och Malin hos mig!


Jag och min tvillingbror wihooo! (Jo, jag är lite kortare.....)


Världens bästa mallzz och jag :D


Sista bilden får bli en glad Lindis!

RSS 2.0