22:03

Hallååå :)
dagen har bestått av slö, bara slö slö slö.. Tänkte imorse när jag vaknade att NU ska jag kliva upp tidigt, duscha och göra mig klar tills dagen. Kl var lite före elva, vilket är stört tidigt för att vara mig, jag klev upp, duschade och hedde på mig johans morgonrock. Började sakta men säkert gå fram till Johan som fortfarande sov, tänkte att nu ska jag väcka honom försiktigt satt han inte blir puttis av att jag väcker honom. Njae, blev inte långvarigt kan jag lova. Johan vaknade innan jag ens var framme vid sängen och han har dessutom feber. Doktor-lindis går raka vägen in i köket, hämtar alvedon och börjar pyssla om honom. Gör mig en macka och sen sitter jag där tyst och snällt bredvid honom och äter den. Johan ber mig sätta mig bredvid honom satt han kan luta sig emot mig och självklart så ska han få göra det tänkte jag. Sen några minuter senare, då har jag SJÄLVKLART somnat om... Där sprack min plan om att göra sig klar för dagen dvs...

Vaknar upp 14:30 av att Johan ligger och tittar på mig.. (hoppas han gillade det han såg, dvs jag sovandes med öppen mun, förkyld, torr i ansiktet osv...) jag påpekar att klockan är halv tre och då kliver vi båda upp. Gunilla och Roland kommer hem också och då får jag se en väldigt kulig film på badkrukan Johan.. Kan även påpeka att jag fick ett sms igår "jag har nästan badat ikväll :D" sen nu när jag såg filmen, då förstod jag det dära med nästan... Han stod mera på bryggan med handduken runt sig och vågade inte gå 1 m nära vattnet. Gunilla däremot, hon drutta i med både kläder, klocka, glasögon, skor osv. Dock med lite hjälp av mattias :D men det såg väldigt kul ut! :D

Nu ikväll så har jag inte gjort mycket.. Lånade johans bil hem till mig eftersom han skulle spela skate med robert hela kvällen och det skulle inte vara SÅ kul för mig att sitta där och titta på, satt jag åkte hem istället. Får hoppas att Johans bil startar när jag ska åka tillbaka dit om ett tag.. Den har varit lite tjurig på att starta i två dagar, satt jag håller verkligen en tumme att jag slipper det sen.. Annars får dom två händiga karlarna åka hit och starta den åt mig :D då blir dom nog glad.......

Imorgon ska jag till frissan 09:45 och färga mitt hår.. Det värsta är att jag inte har bestämt mig än för vilken färg.. Känns liiiite jobbigt. Men ska försöka bestämma mig på dom här 12 timmarna som är kvar.. Får tänka så det knakar. Sen imorgon jobbar jag också. Hoppas på att det går lika bra som i fredags :)  Nu ska jag göra mig klar och sedan brumma till Johan och lägga mig. Måste få bra med sömn inatt satt jag klarar av morgondagen.. Den stora frågan är, vad ska man äta för lunch imorgon på jobbet?.. Får nog klura på det också en stund... Nattinatti!

17:01

dagen har inte bestått av så mycket faktiskt.. Vaknade upp hos Johan, som förövrigt fick slita upp mig ur sängen vid 13:00.. Jag ville verkligen inte kliva upp, men tillslut så fick han upp mig till köksbordet för att äta frukost.. När vi väl sitter och äter frukost så kommer Robert.. Kände mig lite obekväm med att visa min cancerfejja, så jag sprang in i duschen då han kom. Det gick faktiskt bra att duscha idag.. Gjorde inte lika ont idag. Kanske för att jag duschade kallt inatt innan jag gick och la mig för att inte bli så varm. Ska nog göra det ikväll också.. Drygt, men what to do..

Sen började grabbarna spela skate på xbox, satt då tog jag Johans bil ner till stan för att göra mina ärenden. Gick till frissan och bokade om min tid från fredag till onsdag istället. Jobbar på fredag satt kunde inte färga håret då. Men nu är det löst. Gick upp på jobbet och skrev upp mig på lite mera dagar i veckan satt jag får ihop några timmar. Sedan åkte jag och fixade påsar till Johan satt vi kan städa sedan och slänga massa skräp!

Nu sitter jag här och har precis nästan kommit hem. Väntar på att Sofia ska svara på mitt sms om vi ska åka till birsta eller inte. Jag behöver åka dit för att köpa lite hårprodukter.. Hoppas hon svarar snart satt jag vet :)

Igår åkte flisan hem också.. Tråkigt att jag inte hann träffa henne och resten av familjen dom senaste dagarna som dom var här.. Jag jobbade och grejer satt jag har inte träffat dom sedan i onsdags. Men jag ska nog åka till götet snart och då ska jag träffa dom :) min sunshine ju!

Nu ska jag äta mat snart och sedan träffa Linn runt 19:00 för att hjälpa henne måla i hennes nya lägenhet. Sen ska jag kanske ut till Johan stuga och sova där med honom. Eller så sover vi i stan. Fårse hur vi gör som :D men men.. nu är det mat-time :D ses hööörs!


FLISAN!
foto: jag


21:33

ja, vad ska man säga?
andra gången du försöker få något som är mitt, men tyvärr så lyckas jag ta tillbaka det vilket jag är stört nöjd över :)  inte mitt fel att jag är bäst.. antar att det är någon talang jag har? du däremot.. du verkar inte ha mycket att komma med! tyvärr :)

Längtar tills senare :)))
min!

nu är det däremot mallzor-maria-by-time :D :D :D roligaaste jaaavet!
ska bara slänga in mig i duschen satt jag är freesh för dom!


17:05

HallåHallå :)

Natten har varit mycket händelserik och jag förbereder mig inte för något speciellt. Det får bli som det blir. Blir bara glad av att se hur glad du blir med mig och hur glad jag blir med dig. punkt slut.

Dagen har bestått av att vara med mallz. Vi var på stan och kikade läget. Gick runt runt och tillslut så la vi ner hela grejen och skulle sätta oss på BUSSEN hem. Jag hade ingen bil idag vilket jag kände mig stört handikappad av, men det var väl kul att åka buss. David skulle egentligen ha skjutsat hem oss, men vi tog bussen istället för att vänta på honom och Bobbo.

Ikväll ska jag och Mallz åka till Linns lägenhet och måla :D jag som älskar att måla med den sån dära roller. Tycker helt ärligt att det är stört kul. Fårse hur länge jag tycker det är kul ikväll ;p Brukar tycka det är kul nån timme, sen får jag bara ont i lill armarna och sen ger jag upp.. Efter målningen så blir det av att åka ner på skeppet och kika läget :) nyktert ofc! Vädret är härligt så man kommer nog träffa på en och annan trevlig människa där nere! Sophia kommer jag träffa i alla fall... Behövde inte ens fråga henne om hon skulle ut, det var mera en självklarhet.. Det är ju onsdag hallåå? fick ungefär det svaret. Men det är härligt med såna människor också :D

Nu kommer snart mallz satt nu ska jag he på mig nå fula kläder inför målningen.

19:18

Idag har det varit en mycket regning dag. Regnar fortfarande också. Har knappt varit utanför dörren idag förutom när jag hämtade mallz vid 13:00 satt hon skulle slippa gå hit :) sen när jag köpte mobilen också.. Fick bli den nya sony ericsson W995. Är faktiskt hyffsat nöjd över den förutom när den började krångla med luren, men jag tror att jag bara behövde värma upp den lite för nu funkar det som det ska. Vart lite putt där ett tag, men nu är man på g igen.

Jag och Malin har bakat idag. Blev en sockerkaka. Tog lite längre tid än vad vi hade förväntat oss... Vi trodde den var klart också sen fick malin den briljanta idén att vända på hela kakan och då gick den ju sönder och då var den alldeldes smetig inuti, så det var bara att pyssla ihop kakan igen och sedan in i ugnen igen. Men tillslut blev den klar :D vi fikade och sedan såg vi på film. Fick bli filmen "fired up". Stört rolig film för dom som har lika dålig humor som mig och mallz :D Men vi gillade den..

Nu har precis J varit här.. Lämnade min tröja som jag hade hos honom sedan i onsdags och sen nu åkte han igen.. Känns lite mysko alltihopa satt jag ska inte yttra mig så mycket om det. Han var här helt enkelt. Som vanligt så skrattade vi åt varandra och blablabla..

Sofie ska åka in till mig nu och sedan vid 22:00 så ska mallz höra av sig för då slutar hennes träning. Fårse om hon orkar göra något då. Fårse om jag själv orkar göra något då. Sov inge vidare inatt.. Sov bara några enstaka timmar satt jag är hyffsat trött.. Hoppas sofie har med sig sina magiska händer och kliar mig i håret.. Då är natten räddad.

nu ska jag fortsätta lyssna på snook. njute on litt.

10:59

Idag är jag uppe med tuppen. I alla fall för att vara mig :D vid den här tiden brukar jag vanligtvis ligga och njuta av min skönetssömn och jag vaknar oftast inte före 14:00. Men dag är det andra bullar. Flisan är i city och då finns det inget annat val än att kliva upp och dessutom vara nyduschad den här tiden.

Mamma och jag ska åka och köpa ny mobil till mig nu vilket har varit efterlängtat över en vecka eftersom min gick sönder i visby.. Kollade ner i väskan när jag vaknade på morgonen och mobilen är i tre delar.. Förstår inte vad som hade hänt och jag vill nog inte veta heller hur jag lyckas. Satt nu lever min nuvarande mobil sitt eget lilla liv och stänger av sig själv, laddar av sig själv och laddar ur på 3 minuter fast jag har fullt batteri och knapparna lever också sitt eget liv.. Synd eftersom det har varit min favvomobil av alla jag har haft. Men idag ska jag försöka hitta någon som är minst lika schhöön!

Kl 12:00 ska jag ringa och väcka mallzz och sedan ska vi hänga lite med flisan. Hoppas Flisan tycker om Malin lika mycket som hon tyckte om tomte-danne förra året på julafton :) Det ska nog gå bra. Flisan är som mig, bara blyg för nya människor, satt jag ska nog koppla ihop dom två rätt så bra :D

Nu äre mobil-köps-time. Önska mig lycka till.. Har inte ens bestämt mig vilken jag vill ha...

04:52ÄR DET NÅ GRYMT ELLER ÄR DET NÅ GRYMT?!?!?!

23:19

hallåååååååå.

Nu är det snart midnatt och här sitter jag och väntar på att jag ska somna vid tangentbordet innan jag går och lägger mig.. Kan ju inte sova på nätterna eftersom jag är så förkyld. Känns som om jag inte kan andas när jag ligger ner. Känner mig en aning handikappad ja :D

Nu sitter jag här och har precis bestämt mig för att beställa mitt eget armband med massa symboler på som ska ge mig massa tur och representera mig. Man kan välja vilka symboler man vill på en silverkedja och hur många man vill. Dock as dyrt, men jag tror på sån skit satt därför ska jag köpa skiten. Ska beställa en symbol i månaden tills armbandet är fullt. Kommer kosta caasshhflow, men lätt värt.

nu försöker jag få mallzoorr att komma hit på lan.... Kommer aldrig somna ikväll och därför skulle det ju vara lite trevlig med lite sällskap. Speciellt mallzoor! Fårse hur jag lyckas :D

Nu blire av att blunda och drömma sig bort till visby igen för en stund.... take me back?!

01:16

Nu sitter jag här medans dom andra festar nere på gute. Jag var där en stund, men det var inte så kul när dom andra är full och jag är i stort sätt spiknykter. Skönt dock att ta det lugnt ikväll :) Imorgon kommer taxin och hämtar mig 10:15 och sedan åker jag till flygplatsen för att åka hem. Är hemma i stan runt 13:00 imorgon och det ska bli as skönt att komma hem till min egen säng och ha alla grejerna i garderoben och inte utslängda över ett golv. Men jag kan faktiskt erkänna att den är resten till visby är den roligaste jag har varit med om i hela mitt liv :D har aldrig haft så kul! Sen kommer jag såklart sakna mina nätter med By bredvid mig.. Sen alla shakar kvällar på gute! Allt har varit grymt =D Hit ska jag åka minst en gång till i mitt liv.

Imorgon är Mallzzz min hela kvällen och det ska bli sååååå kul :D :D

Nu ska jag packa ihop mina saker och sedan lägga mig för att sova.
Tack brudar för världens roligaste vecka :)

12:27

helt stört vad trött man är.. två dagar kvar, sen äntligen hem till mallzzz :D
festat fem dagar på sju dagar nu och det känns i lillkroppen må jag säga.. Tror till och med att jag ska ta det lugnt ikväll medans dom andra går ut. Dock så är det bra väder idag, satt det vore ju mysigt att gå ut då, men helt ärligt så vet jag inte om jag orkar.. min kropp är dödens död.. typ..

nu ska jag vila och sedan ska jag gå till stan och shoppa lite cola<3


18:18

nu sitter jag här tredje dagen i visby och det är tredje dagen som vi festar.
Hela visby är stekARN och vi steker såklart med. Roligaste jävla stället jag har varit på och jag vill fan inte åka hem :D
Är här med världens roligaste tjejer och det är grymt.

saknar mallz och sofia dock....
ni missar en HEL JÄVLA del. Förlåt, men ni gör faktiskt det.

ses på söndag när vi kommer hem!
fullt ös.


04:39

klockan är snart fem på morgonen och här ligger jag i min säng med datorn.. Ska upp och jobba kl 12:00 till 20:00. Kommer förmodligen gå bra fast jag är uppe nu.. Då har man liksom inte hunnit komma in i nån djup sömn satt då är man normalt pigg liksom..Inte överpigg som jag alltid är. Sedan efter jobbet så ska jag träffa Ankigirl :))) kommer bli rooooligt! Är bjuden på fest till Sophia med, men jag känner att jag inte har tid.. Måste packa och sån skit också eftersom jag drar på lördag till gf till brudarna och sen på söndagmorgon så åker jag och dom till visby. Ska sova i svall osv också satt.. Fårse hur jag lägger upp mitt schema för imorgon :) ska även hämta nå grabbar i svall imorgon natt.. Hoppas verkligen att dom kan bete sig, annars blire stryptag. Har redan förvarnat :D

Idag har jag bara sovit i alla fall.. Sen kom Linn hit vid 18:00, vi åkte och klippte stefan, sedan ner på big boy och där mötte vi sophia och emma. Slutade med att vi hängde med dom under kvällen och sedan skjutsade Linn hem mig. Kul kväll.. Men vad kan man göra i Härnta..

NU äre däremot sovning på hög nivå.. Ska he på lite mysmusik på datorn också satt jag sover väldigt bra..
ljusen är tända också satt jag kommer nog somna jätte bra. Puss och natti.

RSS 2.0