03:47

Nu sitter jag här och klockan är snart fyra på morgonen.. Jag vet inte varför jag inte går och lägger mig, men jag antar att det har att göra med att jag är så rädd för duschen imorgon.. Min hud håller på att ta döden på mig just nu och jag vill verkligen bara... hoppa ner från ett stup satt jag slipper den här skiten. Skriker så fort jag går in i duschen och skriker tills jag går därifrån. Skriker när jag smörjer in mig och börjar grina för att det gör så ont. Ibland tänker jag att ingen människa kan ha det värre än mig än vad jag har med min hud? Skulle vara kul att träffa någon som har samma problem som mig och höra hur dom gör, vad dom tänker, hur dom mår. För min hud, den sänker mig totalt just nu i både självförtroende och humör. Skulle göra allt för att slippa det här och kunna gå ut i normala kläder när det är så varmt ute. Men jag antar att tjocka tröjor och långbyxor kommer vara mina bästa vänner ett tag till... Tyvärr.

Känns som om jag har så mycket jag skulle vilja skriva här, men jag vill samtidigt inte göra det. Jag vill inte skriva det här för att få någon slags uppmärksamhet, jag vill bara skriva av mig någonstans. Tror faktiskt inte det är många som vet att jag älskar att skriva, hur nördigt det än låter.. Vet inte hur många texter jag har på datorn som jag själv har suttit och skrivit när något har varit jobbigt eller underbart.  Jag vet inte vilka som läser den här dumma bloggen om mig och mitt konstiga liv, därför vill jag inte öppna upp mig totalt heller. Men det är något som sitter fast inuti mig som jag bara vill få ut ur mig och slippa bära på.. Undrar om jag är en sån människa som kanske tänker på tok för mycket? Det tror jag.

Ska nog tänka för mig själv nu istället för att öpnna mig här. Det blir bara fel och det känns fan inte rätt att göra det.
Men vad är rätt egentligen av allt man gör eller säger? 

Tror för övrigt att jag aldrig har skrivit något såhär seriöst öppet i min blogg som annars är så oseriös.
Men någon gång får jag faktiskt också vara seriös.. Hoppas jag.

14:54

God morrnnnn! :D
Nu sitter jag här nyduschad och freeessh! Tar ju 100 år för mig att duscha nu för huden är fan inte bra nu.. Svider och jag skriker lika mycket varje gång, men jag måste ju duscha satt det är bara att gilla läget.. Nu har jag gjort det för idag i alla fall :)

Gårdagens utgång blev helt okej. Inte den roligaste utgången men jag var ändå på topp. Alltid på topp? Sprang runt och gjorde stekararmen till i stort sätt alla och sprang omkring som en idiot runt stan och pratade med alla. Men är man social så är man ju :D dock så tror jag inte ens hälften förstod vad jag höll på med.. Tror helt ärligt bara att mallzoorr förstod.. Bara jag och hon som är så som vi är, men det är fint!

Började kvällen hos Malin igår, sen vare fest bredvid och det slutade med att hela den festen flyttades över till mallzoorr... Kom 10 grabbar och hängde med oss och det var ju kuul. Spelade lite kort och hade bara allmänt trevligt :) Fick ett samtal mitt i partyt som gjorde mig lite deppri, men det gick över. Åkte taxi ner på stan med Mobb, Jocke och Mackan, klev av vid hamnkrogen, gick fram till wiborg & co vid baren, dom gjorde en ring omkring mig och stod och hoppade... Trodde faktiskt att jag skulle bli nertrampad, men näe, jag lever idag :D wiborg köpte en drink åt mig som inte ens var god, satt jag slängde skiten och gick emot stan.. Planka in på svenssons och sedan spårade det. Åkte hem med Jonas också satt vi här en stund, sedan gick han hem..

Runt 04:00 ringer Johan och pratar lite.. Vi pratade till nästan halv sju imorse. Han berättade även att gunilla läser min blogg, satt HEJ GUGGA :D :D :D :D saknar dig!! Sen har vi pratat lite idag på dagen med och nu vettefan vad jag ska göra.. är sjukt sugen på big boy och vill även se mallzoorrsss match idag, fårse om jag får med mig någon.. By jobbade satt där kan man ju lägga ner.. Men hon skulle ringa sen, satt hoppas hon har tid då :))

Nu ska jag he på mig mjukisar och dricka upp min kära cola som står här bredvid mig och ser jätte god ut.  Hejjdååå!


18:11

tjooooooho!
Torsdag idag och soljäveln har varit framme hela dagen och dagen har då inte varit en "ta det lugnt på balkongen med cola" utan jag och Malin har varit i BIRSTA. Sofia ringde och frågade vad det var för fel på oss eftersom vi åkte till birsta en sån här fin dag, men jag var tvungen att shoppa, malin med. Satt det fick bara bli idag :D

Jag fick med mig lite härliga saker hem...
* Nytt ansiktsvatten till ansiktet
* Ny tvål till ansiktet
* En brun utan sol
* En lite väska
* En ny hudcreme
* Shampoo och balsan

Sedan en tidning och ny snurredosa :D malin tyckte det var onödigt att köpa såna saker jag köpte, hon tyckte jag skulle köpa kläder, men jag har faktiskt min hud som jag måste sköta och jag har hellre bra hud än något nytt på mig. Sån är jag :D Hoppas verkligen att jag inte kommer torra sönder nu. Ska börja äta medicinen i slutet på nästa vecka satt jag kanske slipper se ut som ett offer i visby :) vore ju faktiskt skönt att inte bli uttittad... Men då kommer jag inte få sola och det är då därför jag köpte en bra brun utan sol idag. Får hoppas att den är bra i alla fall.. Har smörjt in mig för nån timme sen och nu sitter jag här och får inte röra mig. Skulle ha bett Sofia smörja in mig kanske.. Proffset på brun utan sol!

Nu ikväll blire mys med by och mallzz! Fårse vad vi ska göra :) lär inte bli nått speciellt. Hoppas inte på nått speciellt i alla fall eftersom jag inte kan he på mig foundation nu. Ja jag vet, låter sjukt nördigt att jag måste ha på mig foundation, men skulle ni se ut som jag gör nu utan smink, då skulle ni inte heller vilja gå ut utan foundation. Ser ut som om jag har cancer i ansiktet.. sjukt fint!

Imorgon får jag se vad det blir.. Sofia ringde ju som sagt idag och frågade även om vi kunde gå på smitta.. Neheeru sa jag, jag visar mig inte på stranden, aldrig. Hon kom även med "du kan ju få ett eget parasol och egen filt???" Men näe, det blir inge av. Jag visar mig inte i bikini och så äre bara! Försöker få Sofia att ligga ute hos henne i äbro, fårse hur bra jag lyckas med det. Imorgon äre även utgång på schemaat! :D blir nog fuun!

Nu ska jag fortsätta röra mig som en robot och vänta på mallz och by. Ses hörs!

01:47

TJENA! hehehehe...
Nu sitter jag här och klockan är långt över midnatt. Jag har vänt på dygnet totalt, men det är ju roligt det också. Spillde precis ut ett mjölkglas över hela mitt bord och när jag ska kliva upp och gå och hämta trasa, då välter jag ut min cola på samma veva.. BRA lindis. Fick sms av stefan som ligger på andra sidan väggen "vafan gör du? låter som fan!" Nyfiken han är.... ska inte svara! Han kan få ligga där och vara nyfiken.

Ikväll har jag varit med Jessan faktiskt :) var mycket trevligt att träffa den tösen. Träffar henne nästan aldrig, men hon var lika rolig som vanligt! Började våran kväll med att åka till donken och FIKA. Sof skulle äta satt då fikade jag och jessan bredvid henne som sällskap. Sedan for vi och hämtade Stefan och sedan såg vi på inside man som gick på trean ikväll. Blev överlycklig när jag såg att den gick på tvn :D vet inte hur många som har skrivit ikväll på msn "din favvofilm på trean lindis" JA trorom inte jag såg den eller?! puckon...

For och hämtade Malin vid 23:00, åkte runt och bara åkte av nån anledning.. For på statiol och shoppade lite, for förbi polisen tre gånger som höll på med nån moppe och hade blåljusen på. Jag hade inte ens med mig mitt körkort så det var ju lite SPORT att jag for förbi så många gånger! hehehehe cool lindis..

Nu ska jag sitta här tills jag blir trött. Kommer då antagligen sitta här ett bra tag till :D ska söka igenom min msn lista och kolla vilka idioter som är vaken den här tiden.. Ja, jag räknas också som idiot. HEJDÅ!


02:45Har varit kär i den här versonen ett jävla bra tag nu, satt nu bjuppar jag på den.
Underbart att hon har gjort den här låt acoustic. Synd bara att hennes röst inte är bättre än sådär..
Men texten räddar henne. Verkligen.. be mine.

bästa låtjäveln.

I used to do it for the love a long time ago
And all I ever wanted was love
I used to love without fear a long time ago
And all I ever wanted was love
Then somebody came around and tried to hurt me
Tried to make me feel like I was unworthy
Took a pure love and tried to make it dirty
Truth was they never did deserve me
No!

I had to lose myself so I could love you better
I had to lose myself, had to lose myself so I could love you better
Had to lose myself, had to lose myself
So I could love you better
Had to lose myself in love
And that's just the way it is...

I had a paralyzing fear of facing failure
And I couldn't love you perfectly with fear in my head
So I peerlessly had to face the danger
So I could come back and love you whole instead
All of your soul I said!
So I could make it better
 
And so it goes that I never meant to hurt you

Couldn't stay but I never meant to desert you
Whole lot a things I just had to work thru
Time to heal and restore myself worth too
Confrontation of my fears and anxiety
Cried a whole lot years I suffered quietly
And though it may have taken years I can finally!
Tell you that you were always on my mind!


04:20

sjuka jävla människa.
sjuka jävla video.
sjukt vad jag ryser.

fast iofs... sådär sjunger jag i duschen men lite ovant att höra på tuben!


17:18

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Brukar du titta på bilder på oss?

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
när slutar du?

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Hej! Ska du till trappan eller? Ska vi gå tillsammans?

4. Vilket sms blev du mest berörd av? 
Det fixar vi;)

 5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? 

Hej snuttan! Ring mig när du ser detta :D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D

 6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? 
Näe Linda! Alla kan göra misstag men vissa saker gör man bara inte, och inte mer än en gång. Sov sött så hörs vi gumman!

 7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Linda äru full redan? Har du fixat fest imorn?

8. Vad vill du höra mest av allt?
Som sagt skit i honom ta med dig allt annat ist :) Sov sött då gumman! Skicka sms när du är innanför dörren!

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Hej! Lust att gå på bio och se änglar och demoner ikväll? Kanske halv nio om den går då? :)

10. Din romantiska replik?
Orkar inte ska sova nu :) Godnatt nu linda, pusspuss :*

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Hej snygging :) Hur har helgen varit? Tänkt på dig jättemycket sedan vi pratade sist. Vi måste träffas snart! Puss

NU har jag kul igen..........

16:16

Igår var det utgång. Frida fyllde 20 och det skulle såklart firas. Tanken var att jag och Linn bara skulle gå ut lite lätt, men det vart tyvärr inte så. Var först hos Frida med lite folk. Jag, Linn, Frida, Madicken, Fanny, Kanel och Henke. Var faktiskt helt ok :) Jag pratade för mycket som vanligt, men jag antar att det var trevligt av mig. Jimmy kom och hämtade mig och Linn lite före halv tolv, åkte lite bil och drack upp det sista vi hade och sedan släppte han av oss på skeppet. På skeppet träffade jag Björn också, vilket jag blev glad över :D Sen träffade jag även Osten, lika glad av att se honom! Var mycket trevligt folk där, men ändå gick vi på gennys?

Väl på gennys drack vi sommardrinkar och fulade omkring. Osten kom och bjöd på sommardrink även :D Vart mycket sommardrink igår.. Mumma! Sen vid 01:40 så drog jag iväg för att käka en macka hos en väään! Vart kvar där till sex imorse och då gick jag hem. Själva anledningen till att jag gick hem var för att jag kände mig lite konstig.. Rann tårar ur mitt öga och jag hostade tills jag inte kunde andas. Klev upp och tittade mig i spegeln och vafan tror ni jag ser? Hela mitt jävla öga är uppsvullet som fan och det bara rinner tårar ur det.. Jag kan inte ta där för det gör svin ont. Jag skyndar mig på med kläder och springer därifrån innan min vän vaknar. Jag tänkte att såhär får * inte se mig.. Jag vart till och med rädd för mig själv..

Kom hem lite före sex, sprang in i duschen, tvättade av mig sminket, stod länge och duschade ansiktet.. Klev ut ur duschen i hopp om att svullnaden ska ha gått ner, men SÅKLART INTE. Gick och la mig och imorse när jag vaknar är det faktiskt lite bättre.. Men jag har gått runt i solglasögon hela dagen och kommer förmodligen göra det hela kvällen också. Skrämmer redan folk med hur blek jag är, vill inte skrämma dom ännu mera...

Nu till själva frågan... Vad i helvete har jag gjort?


16:22

Sitter på jobbeee nuu och har litt tråkigt. Har precis sålt en jävel också.. woho! Jag och Ylva sålde precis samtidigt satt nu har vi bara två var kvar... Går trögt idag eftersom vi sitter på komigånghelvete.. Inga poster att ringa och när man väl får en så är det en surtant.. YES! Hoppas på att dom kastar över oss på vinna eller hd nästa gång.. Skulle vara kul att lära sig det också!

Igår var jag ut med Anki och Tussen.  Var väldigt trevligt. Jonas var även han också med :) Han kom och gick lite då och då.. Satt och camade med gabbe ifrån min dator medans vi satt och lirade kort på golvet och höll på.. Jonas skjutsade ner oss på krogen runt 00:00, men vi kom inte ner förrens vid 00:45 eftersom vi satt och sjöng i bilen och hade oss en bra jäkla stund.. Låter som en ganska tråkig kväll när man läser såhär, men det var faktiskt riktigt trevligt :D 

Gick hem vid 01:40, somnade efter tre någon gång och skulle upp och jobba vid elva.. Kände mig hyffsat död imorse :) Men det var nice som helvettt! EHEHHEHE MALLZZZ???? ;););););)

Nu ska jag fortsätta jobba och sedan ut på partaj även ikväll med världens roligaste tjejer!
SES I DIMMAN!

05:37

Klockan är nu halv sex på morgonen och jag kom precis hem. Inte varje dag man kommer hem den här tiden och är spiknykter direkt. Brukar aldrig komma hem såhär sent/tidigt oavsett faktiskt. Tänkte idag när jag gick och la mig vid 02:00 att nu ska jag lägga mig och sova och somna satt jag är någorlunda pigg tills imorgon. Vart en liten ändring på mitt schema som ni märker.

Tio minuter senare får jag ett sms av Ankisnuttisen som sitter fast i svall.. Jag som är så snäll kliver upp och sätter mig i bilen på väg emot sundsvall, väl nere i svall så möts jag av en sjukt dyng Malin Norlander. Sen möter vi upp Ludde och nån jävla brud, Ludde LOVAR denna brud att jag ska skjutsa hem henne satt ah, jag gör väl derå. Väl hemma hos henne så säger brudjäveln inte ens tack för skjutsen utan hon går bara. Vissa gånger vill man bara strypa vissa människor och det var just då faktiskt :) Sen Ludde erbjöd sig att ge mig pengar och självklart ville jag ha stålar satt jag åkte till närmsta bankomat och sedan droppade jag av honom vid haga.

När vi åker ifrån haga kommer jag och Malin på att vi är hungriga, så vi svänger in på statiol, köper varsin korv och SEN åker vi hem. Ungefär en timme efter det att jag kommit fram till svall. Sen bygger dom ju om varenda vägjävel på vägen till svall satt man får ju köra skogsväg och jävulskap, satt jag körde såklart fel en gång och fick vända. Sen så kom vi äntligen till stan, jag droppar Malin hemma hos henne och sen när jag är på väg och ska skjutsa Anki till Rob, då möter vi min bror och Daniel. Vart SÅKLART tvungen att skjutsa hem dom hit till oss också, satt då gjorde jag det och SEN än en gång försöka få hem Anki utan stopp.

Jag droppar av Anki och då ringer såklart Jonas och vill ha skjuts hem. Åker och hämtar honom hos Starrin och sen skjutsar jag hem honom. Han sitter kvar i bilen en stund och pratar och frågar även om jag har klädnypor som han kan sätta på ögonen satt han kan hålla sig vaken, men tyvärr så hade jag inga såna på mig... Jonas hoppar av och min första tanke "hem hem hem nuuu!"

Vad tror ni händer? Jo, Tobbe ringer och vill ha skjuts hem. Han var långt hemifrån satt jag tänkte att han kan ju fan inte gå.. Jag åker och hämtar honom och sen nu är jag fan äntligen hemma. Pigg är jag också. Anki kom med idén att börja supa lite, men jag avstod det eftersom jag är duktig tjej. Jag tar inte studenten och då ska jag inte dricka heller med dom som firar studenten. Det är däremot något jag borde lära min bror som tror att han tar studenten.

NU ska jag lägga mig och sedan upp tidigt för att träffa Linn. Hade även tänkt att unna mig en solning efter denna natt. Så nu säger jag ÄNTLIGEN god natt. Min säng betyder guld just nu.

Ps. Under denna resa så fick vi även stanna på en mack och putsa bilen lite eftersom anki råkar hälla lite ketchup på bilen. Det bästa är att man kan inte bli sur för hon är hon. Anki är Anki. Man slutar aldrig överraskas. Idag fyller hon även år satt jag ska åka dit imorgon med lite tårta och sånt :) hoppas hon blir glaaaad på mig då! ds.

GRATTIS ANKI SNUTTIS!!!!!!!!!!!!!!!!

16:01

tänkte bjuda på lite bilder jag knäppte under balen i tisdags.
Knäppte när dom blev sminkade och sen när dom var färdiga. Vissa bilder är redigerade, vissa inte.
Ni ser nog vilka som är det och inte är det.

             

lite bilder.. Kommer kanske upp flera sedan. Jobbe nu. Hejdåååå!

15:39

Idag tar alla studenten. Alla utom jag känns det som. Har varit nere och kollat på alla nu och jag kan faktiskt erkänna att jag blev tårögd vissa gånger, vek som jag är. Men känslan som dom har när dom går ut där på trappen och skriker sig hesa, det är nog ingen som kan förklara den känslan. Själv så kommer jag grina sönder nästa år då det ÄNTLIGEN är MIN tur. Kommer lipa för att jag kommer vara så satans glad över att lämna skolan, men kommer även vara ledsen över att jag lämnar världens sjukaste klass bakom mig. Äh, det är en störd känsla. Förstår inte ens varför jag sitter och ska försöka förklara skiten här. Studenten är det sjukaste man kan vara med om tror jag, både i sorg och glädje. Punkt slut.

Jag skulle till Angelica och uppvakta henne idag, Camilla och Elin också, men jag hinner inte.. Jag börjar jobba nu kl fem och ska käka och skit före, satt jag hinner inte med uppvaktningar.. Vilket är sjukt tråkigt. Förra året var jag hos Jenny och Lisa på deras mottagningar och det var sjukt kul. Gott fika också för den delen! SAKNAR JENNY OCKSÅ!!! tur att hon kommer hem snart :)

Mamma kom och hämtade mig på stan efter jag hade kikat lite och sedan skulle vi åka och handla blommor och skit till Jonas :) Åkte dit och lämnade det och nu ringde han upp och sa tack och sånt :)  Han bjöd även med mig på nå bajs ikväll men jag vene.. Jobbar till nio, satt det känns inge superduper att gå dit ;p Men han ville att jag skulle komma och fotografera också, satt vi fårse hur jag gör som :) Kan kanske ta med mig kameran på jobbeett och gå direkt dit dom där.. Äh, vi fårse.

Nu ska jag äta mat, byta om och göra mig redo för jobbet.
GRATTIS TILL ALLA STUDENTER OCH SPECIELLT TILL CAMILLA, ELIN, ANKI, ANJJE, MALIN DAHLGREN, SOFIE, IDA, AK, ANDRÉ, STEFAN, JONIT OCH JONAS BJÖRNDAL!!!!

23:30

Jag går på moln jag är så glad att jag har träffat nån som dig, du är det vackraste jag sett.
Vi dricker te och du tar min hand och säger att jag är det vackraste du sett.
Jag är så nöjd, det är helt sjukt att jag har fångat någon som dig, du är det bästa som har hänt.
Vi ser på film och vi sitter tätt intill varandra och tänker att vi är det bästa som har hänt.

Jag blir alldeldes stum när jag ser dig.
Jag vill bara ha mer av dig och mer av dig och meer av dig.
Så fort jag ser på dig, du ser på mig, vill ha mer av dig.

Jag är så kär kan inte fatta att det verkligen är sant att jag är din och du är min.
Vi går på stan och visar alla att vi tycker om varandra, att du är min och att jag är din.

Det vore kanske bättre om du inte var på låtsas, som om du var en riktig kille, som jag inte hittar på.

-

nu ska lindis lägga sig.. Jag är sjukis :( efter den här helgen och nån dag framför helgen så är jag verkligen sjuk överallt.. Jag tackar gud för att han ger mig det här! Antar att jag förtjänar det dock :) natti babes!

11:35

var vi ute igår igen?...


01:14

jag föll isär idag
jag går fortfarande upprätt,
men det är någon annan jag
Ringde sedan ett nummer det var länge sedan jag slog
Ja, jag blev också chockad men när något händer vet man plötsligt
vad man känner, vem som räknas
allt står klart när allt är fel,
så lätt att se rätt

-

Hemköp idag var roligt, men sjukt vad röd i ansiktet jag blev.
Hemresan hem var rolig, men sjukt vad röd i ansiktet jag blev.

Kanske bäst att jag sover nu innan något händer igen?
lika bra det. Tackar för mig för inatt och säger god natt.

Lasagne till lunch imorgon på skolan <3<3<3<3<3 mhmm äta äta ÄTA!!!

00:23

Haha heeej... haha jaa, varför är jag så jäkla kul människa?
Jag och malin har haft en jäkligt kul kväll nu i nån timme och nu kommer jag aldrig somna. Jag var stört trött, men nu är jag fan inte nå trött längre! svallsboy is the shit just nu.....

kul att det är måndag och att jag och malin redan har planerat helgen.. Men vafan, ska vara så skare ju vara ordentligt!

Nu ska jag flytta min datta till sängen och lägga mig där och gona med stordattan lite :) skola imorgon faktiskt! Känns faktiskt helt okej att gå dit nu :) Jag är världens starkaste människa!

gick så jävla bra på jobbet idag med!! Jag är på toppen nu och det känns så jävla bra! Kan inte sluta vara nöjd över mig själv, satt nu ska jag forstätta med det i min ensamhet! puss till mig själv faktiskt.

RSS 2.0