15:10

vafan hände igår?....

16:13

Hallå lördag.. Gårdagen blev lugn. Jobbade till 12:00 och sedan mötte jag upp By på stan för att fika. Nina och Sofia kom också och gjorde sällskap :) Efter fikat/lunchen så tänkte jag och By att vi kanske skulle ta oss en tripp till birsta? Vid halv fem då Sofia slutat så åkte vi dit. Jag och By var sjukt trötta men det var ju tur att vi hade Sofia i baksätet som satt och visslade och hade sig. Tur att någon var pigg! Väl i birsta så shoppade jag ett linne bara.. Sofia sprang runt i alla skoaffärer och letade ett par skor, men det fanns inte kvar i hennes storlek.. stackarn!

Efter birsta åkte vi och plockade upp malin och sedan åkte vi för att sola :) var skönt.. Dock så blev jag bara röd som en tomat som vanligt.. Kul att jag kan bli brun.. Sen har ju SÅKLART några fläckar ploppat fram, satt där fick jag ju svaret på att solen inte är så bra för mig nu heller.. Efter solningen så åkte vi hem till mig för att bara slappa.. Tror vi allihopa låg och halvsov hela tiden.. Runt 23:00 åkte dom hem och jag somnade direkt när dom hade åkt? Somnade 23:00 på en fredag, det är inte vanligt..

Idag har jag, By och Mattsson varit nere på marknaden och käkat lite langos.. Fint dee! Sedan nu vid tre kom jag hem och ska snart lägga mig och vila en stund :) Ikväll blir det kalas här hos mig och vid sju tiden ska jag åka och hämta allihopa :) Blir nog fun fun fun!

Vila nu. Fest ikväll. Ska nog satsa på samma sak som Sofia ikväll.. Låter sjukt fint deee!
Och sen nu alla som tar mitt senast inlägg lite fel. Jag och Jonas är BARA kompisar. Så tro inget annat :) puss!

07:49

God morgon..
Jag är skit trött och jag vill verkligen gå och lägga mig.. Dock så ligger Jonas i min säng och tar upp över halva sängen, satt.. Han mår nog inge bra idag efter gårdagens festligheter satt jag ska låta honom sova ;p Kan väcka honom sedan när jag kommer hem ifrån jobbet..

Igår så jobbade jag fram till 12:00 och sedan åkte jag ner på stan för att kika på födelsedagspresent till Madde eftersom hon fyllde 20 igår :) Vart en bikini och en ny foundation, precis det hon hade önskat sig. Sen ringde Tobbe Ångman NÅGRA gånger och ville ha skjuts och grejer.. Skjutsade han, Jonas och Gabbe två gånger och tredje gången när tobbe ringde då orkade jag verkligen inte.. Låg och sov eftersom jag skulle börja jobba 22:00 igår kväll..

Igår kväll jobbade jag som sagt på gennys under sista studentfesten. Mycket folk och det var roligt :) Har massa kort att visa också men det hinner jag inte nu. Sen runt 02:30 så skjutsade jag hem Jonsson och sen sa Jonas att han skulle följa med hem till mig satt då fick han väl göra det.. Vi låg vaken till runt 04:00 och pratade om lite allt möjligt.. Han svamlade mest om massa konstiga saker, men jag ska inte klaga för jag är säker lika konstig när jag är full..

Nu ska jag in i duschen och sedan börjar jag jobba 09:00.. Slutar 12:00, då ska jag hem och väcka den här filuren i min säng och sedan ska jag träffa By :) hoppas på langos idag med... mmmm!

00:04

Hallåå.. Klockan börjar dra sig emot 00:00 och här sitter jag vaken.. Normalt brukar jag sova den här tiden, men hela den här veckan har blivit mycket sen.. Beror nog på att jag sover hela dagarna.. Men snart ska jag börja lägga mig tidigare fakiskt. Efter lördag ;) Pratade med Sofia idag om lördagen och det låter verkligen som om det kommer bli great! Jag hoppas verkligen att den blir rolig. Annars går jag hem och lägger mig och sover en vecka till..

Idag har jag legat här hela dagen.. Precis hela dagen. Runt fem ringde jag ida och frågade om hon ville följa med och sola, vilket hon såklart ville. Tyckte att det var dags för mig att visa mig ute lite granna.. Stan tror väl att jag har dött eller något. Efter solningen åkte jag hem och Elin följde med. Vi åt lite godis och hade tjejsnack. Var verkligen härligt att träffa elin igen :) har saknat hennes humor. Det fick mig att dra upp smilebanden flera gånger under kvällen vilket var mycket uppskattat hos min mamma och hos mig själv såklart.

Nu har jag bara suttit här resten av kvällen.. Pluggat lite och ska faktiskt åka till skolan fram och tillbaka imorgon och lämna in grejerna jag har gjort. Hoppas Mia blir glad av att se mig! Imorgon är det mösspåtagning också.. Tänk om ett år, då står jag där och skriker mig hes av lycka. Det är något jag verkligen ser fram emot just nu.

Nu ska jag lägga mig och gosa. Min säng lockar dit mig just nu! hörs imorgon säkert.. puss.

22:57

Nu ligger jag här i min säng med datorn.. sprängande huvudvärk. Linn åkte för en timme sedan ungefär. Ska strax lägga mig och sova.. Känns som om det är det enda jag gör.. Sover.. Men då går ju dagar bort snabbare, satt jag ska väl inte klaga!

I alla fall. Något som får mig på bra humör just nu, det är fan loka reklamen :D bara jag som tycker att det äger när hon sjunger? Helt stört bra!


nördig som jag är så sitter jag och lyssnar på den där repeat.. Ska försöka få reda på vem det är som sjunger den :D stört bra!

Nu jag ska mysa ner mig i sängen och gona lite! Imorgon blir det väl det vanliga.. ligga här och vara med mamma!

18:59

Dagen idag har varit helt okej. Eller, den har varit bäst!
Började med att gå till vinken, göra nytt schema för den här veckan och jag är glad att Majsan förstod mig i det jag sa. Sedan sa mamma att vi skulle åka till birsta, vilket jag inte orkade egentligen.. Ville bara lägga mig och sova igen efter vinken, men efter något tjat hit och något tjat dit ifrån bettan så följde jag med! Vilket jag är sjukt glad över nu :D

Jag fick med mig både det ena och det andra hem..
* Ett par jeans
* Två par skor
* En t-shirt
* Hårprodukter
* En Jacka

Satt nu har jag lite nytt att använda :) känns kul.. Tror bettan bara handlade åt mig för att hon tycker synd om mig.. Men det är ju gulligt att hon försöker sprida lite glädje i min kropp genom att ge mig fina saker.. Vart faktiskt lite lyckligare utav det! Hur dumt det än låter... Men det är sant! Lite nytt i garderoben gör nog varje tjej glad.. Varje kille också tror jag!

Nu kommer Linn snart hit och sedan kl åtta så ska jag ha en liten date med Millor :) Känns kul att träffa Millor. Vi har inte skvallrat på jätte länge, satt det börjar bli dags nu! Sedan på onsdag har jag bestämt ännu en date med Anki :) Den här veckan ser ut att bara bli bättre och bättre! Hurra :) Nu kommer Linn.. Ska vara social :) hööörs!

14:32 - nu är livet sådär kul igen!

För ett år sedan:
Hur gammal var du?: 17
Vilken klass gick du i?: BF07
Vad hade du för hårfärg? Mörkbrun
Hur lång var du? Lika som nu.. 1,66 ungefär!
Hade du någon pojk/flickvän? Oh yes!
Vad brukade du göra på fritiden?: Gjorde väl allt möjligt?
Hur såg du ut?: Ungefär som nu skulle jag tro?
Var allt bättre då?: På många vis..
Skulle du vilja gå tillbaka dit?: Ja, ibland..
Har du förändrats?: Ja, faktiskt på många punkter!
Om ja, på vilket sätt?: För många sätt för att skriva upp här.


För två år sedan:
Hur gammal var du?: 16
Vilken klass gick du i?: BF07
Vad hade du för hårfärg?: Mörkbrun
Hur lång var du?: Lika lång som nu..
Hade du pojk/flickvän?: Oh yes!
Vad brukade du göra på fritiden?: Allt möjligt :D
Hur såg du ut? Lite mindre än nu bara...
Var allt bättre då? vet faktiskt inte..
Skulle du vilja gå tillbaka dit? Nä tror jag inte..
Har du förändrats? Ja!
Om ja, på vilket sätt?: För många sätt för att skriva upp här.

Nu:
Hur gammal är du?: 18 fyller 19 i Oktober
Vilken klass går du i?: BF07
Vad har du för hårfärg?: Brunt med lite slingor i
Hur lång är du?: 1,66 som vanligt!
Har du någon pojk/flickvän? Kommer alltid ha samma pojkvän!
Vad brukar du göra på fritiden?: Allt möjligt fortfarande!
Hur ser du ut?: Typ likadan tror jag väl?

Vem:
Är din bästa vän?: Har många nära vänner! Men Linn är nog bästa!
Skrev du senast till på msn?: Linn <3<3<<33<3<3<3<
Kramade du senast?: Linn igår!
Pussade du senast?: Johann!
sov du hos senast?: Johan!
Kan du lita på till 100%?: Mamma!
Kan du säga allt till?: Mamma!
Ringde dig senast?: Linn!
Skickade ett sms till dig senast?: Sofia
Skickade du ett sms till senast? : Svarade på Sofias!

Vad:
Drack du senast? Cola
Köpte du senast?: En ny armani parfym och en ny gucci parfym :D :D mamsen <3<3<3
Gjorde du igår?: Jobbade hela dagen och på kvällen var jag med Linn!
Ska du göra imorgon?:  Inte röra mig hur fläcken!
Vill du göra just nu?: gosa med johan!
Åt du senast?: En körv igår på statiol med Linn!
Är närmast dig som är rosa?: Mina björnisar som ligger nytvättad på min tv!

16:07

Torsdag idag.. Gårdagen blev mysig med Malin! Vi började att jobba kl fem sedan slutade vi nio och då åkte vi upp på statiol och köpte chips och grejer :) Satt här hemma hos mig och gjorde ingenting först, sen spelade vi yatzy! Malin blev litt ägd en runda, men sen var det faktiskt jämt resten av dom 6 rundorna ungefär! Yatzylovers.. Vid ett tog vi bilen ner på stan för att kika läget, vi hade hört att många skulle ut.. Träffade lite fulla människor och sedan åkte vi hem ganska snabbt.. Börjar smådugga lite satt det var inte så kul att stå där ute då :) Dock så somnade jag inte förrens vid fyra imorse... lanarn!

Idag har jag bara suttit här.. Har precis ätit lite mat och kommit ur duschen. Jag skulle träffa By idag, men hon har åkt på feber, satt vi ska ses i helgen istället :) Satt idag efter maten ska jag träffa fröken Edman istället. Får se vad vi hittar på :) Är ju ganska fint väder ute idag igen, satt vi ska nog vara ute och göra något i alla fall. Sedan skulle jag och Malin höras när hennes träning är slut, får väl hoppas att hon har energi kvar till mig efter träningen, annars vet jag inte vad jag ska göra :) Det förblir ett mysterium.

Nu sitter jag här och väntar på att mitt hår ska torka och medans det torkar så ska jag försöka hitta några kläder att ha på mig.. Idag blir det nog mina grabbiga kläder, känns inte som om jag vill vara kvinnlig idag faktiskt.. Vill mera vara.. slö! Kanske till och med tar fram min longboard och åker lite senare idag :) Känner mig på ett sånt humör. Jaja, nu ska jag försöka hitta några kläder i min lilla garderob!

ps. har fått brev om lägenheten :D :D :D :D är överlycklig nu. Puss till härnösandshus! ds.


14:19

Boy b your smile is like a sunrise, I miss you when you're not around
When you're here there's no such thing as a cloudy day
Girl your love is like a good high, when I'm up I don't wanna come down
Cuz one touch from you can take all my pain away

It sure would be nice if this could last for the rest of my life
And that's the reason why I wanna be eh..


I wanna be more than a night (wanna be more than a night)
I wanna be more than a moment that you spend in your life
I wanna be more than a day (wanna be more than a day)
I wanna be more than the words that I say to you babe


Boy Girl I see heaven in your eyes, I swear I'm in paradise
When I think about it something comes over me
If it's a dream don't wake me up tonight, I wanna put your hand in mine
Let me show you what a little bit of you and I could be like, cuz it..

It sure would be nice if this could last for the rest of my life
And that's the reason why I wanna be eh..

I wanna be more than a night (wanna be more than a night)
I wanna be more than a moment that you spend in your life
I wanna be more than a day
(wanna be more than a day)
I wanna be more than the words that I say to you babe

I wanna be more than a night (wanna be more than a night)
I wanna be more than a moment that you spend in your life
I wanna be more than a day (wanna be more than a day)
I wanna be more than the words that I say to you babe

Tell me how could I feel like this even though we just met, Cuz
I ain't supposed to, get so close to, someone like this so fast
If it feels like this (like this) now, I'll do whatever I gotta do to keep you girl, Cuz..

I wanna be more than a night (wanna be more than a night)
I wanna be more than a moment that you spend in your life
I wanna be more than a day (wanna be more than a day)
I wanna be more than the words that I say to you babe

- världens bästa låt just nu!

22:10

Hallå måndag.
Idag har det alltså varit den 18maj, dagen man har väntat på i flera veckor.. Dvs, min Ankidag :D Anki har varit min hela dagen vilket har varit mycket underhållande som vanligt :) Vi tog en lunch på stan, gick in på Härnösandshus vilket jag ska ta lite längre ner här och sedan åkte vi hem till henne där jag än en gång fick göra slingor på kvinnan :) Fick sms lite senare där det stod "marängen! Vart jämnt och fint som vanligt, förvånad?;)" Då blev jag glad. Anki sa även idag "du måste misslyckas någon gång..." Men det ser inte så ut :D lite duktig är man väl allt.. Tack Anki för idag, det har varit super :)))

Efter anki åkte jag direkt ner till vinken och satte igång och jobbade. Idag gick det segt.. Fick en såld till en gubbe som raggade sjukt mycket på mig, sen slutade det med att det vart fel på inspelningen och när jag skulle ringa om och göra om inspelningen, då fick jag inte ens prata med honom för hans fru.. Undrar varför ;p Men men, bättre lycka nästa gång.

NU härnösandshus. Gick in där idag för att skriva upp mig på lägenheten jag vill ha. Hon sa att jag skulle få papper hem i veckan om visning och hon sa att hon inte tror att jag behöver vara orolig över att jag inte får lägenheten. Kunde finnas någon annan som var intresserad, men hon trodde inte det :))) längtar tills jag vet om jag fått den eller inte.. Har redan kommit fram till hur ena min vägg ska se ut :D :D kommer bli så underbart om den blir min! Håll en tumme åt mig :)

Nu ska jag dricka upp min cola (fy skäms lindis) och sedan plugga lite.. Jag har faktiskt fått mera ansvar nu när jag har börjat jobba :D känns faktiskt ganska.. vuxet? vuxenpoäng till mig helt klart.

00:13

nu sitter jag här och lyssnar igenom min gamla musik som jag har på datorn.. Sen nu har jag fasnat för några gamla favoriter som jag hade tänkt att dela med mig av bara för att jag inte har något att göra just nu. Någon blir nog eran favorit också, annars har ni sämst musiksmak..

2Face Idibia - E Be Like Say
A Fine Frenzy - Almost Lover
Aviation - You Were My Everything (jaaa, VÄRLDENS gamlaste!!)
Chris Brown - Ready 4 Love
Coldplay - Yellow
Damien Rice - 9 Crimes
Demarco - Standing Soldier
Kaney West - Family Business
Jeremy Kay - Have It All
Johnny Logan - The Town I Loved So Well
Joshua Radin - Do You Wanna
Joshua Radin - What If You
Mario - Let Me Love You (Acoustic)
T.I. ft The-Dream - Like I Do
Lil'Rain - Adore U
Mairi Campbell And Francis - Auld Lang Syne
Mario - Do Right
Melissa Horn - Som Jag Hade Dig Förut
Melissa Horn - Hanna
Melissa Horn - Till Hiva
Melissa Horn - Kvar I Något Jag Lämnat
Mika - Happy Ending
One Republic - Come Home
Jarvis Ft. Ludacris - Pretty Girl
Regina Spector - Samson
Rihanna - Take A Bow
Ron Pope - A Drop In The Ocean
Ryan Adams - When The Stars Go Blue
Staind - Its Been A While
Michelle Williams - The Greatest
Tiger Lou - You Can´t Say No To Me
Uness Feat. Dex Dirty - Taste Your Heartbeat
Balance Problems - Blankets In The Grass
Jasom Mraz - Better
All Time Lov - Remembering Sunday
The Red Jumpsuit Apparatus - Guardian Angel
Yellow N'Fruit - Miss You

Det är bara kärlek...

21:02 -nu har jag roligt....

DIN KROPP
hur lång är du: 166 typ..
vilken sko storlek har du: 36/37
är du nöjd med din kropp: njae.. ibland kanske?
skulle du kunna plastikoperera dig: om jag hade pengar till det så kanske ;p
välj en sak du tycker är fulast på dig:  höfterna...
vilken ögonfärg har du: bluuueee
vilken hårfärg har du: mörkbrun med bruna slingor i
har du lång överkropp: hahah nee jag vet inte?
har du långa armar: inte överdrivet troja?
har du långa naglar: yes!

DINA KÄNSLOR TANKAR OCH HUMÖR:
hur är ditt humör nu: schleeten...
vad tänker du på just nu: hur mina jobbdagar kommer sluta den här veckan..
saknar du någon just nu: yes sir!
gillar du någon: yes!
är du kär: yes!
är någon kär i dig: det hoppas jag verkligen?
älskar du någon: yes
hatar du någon: hm... njae tror inte det?
hur är du om du är hungrig: lite suris
hur är du om du är trött: skrattar för mycket..

DINA ÖNSKNINGAR:
du skulle egentligen velat heta: Linda är ju fint?
du skulle egentligen velat bo: götet!
din högsta önskan är: det är mycket :)
du skulle vilja ha: mycket det med!

DITT RUM:
vilken färg är det i ditt rum: rött
har du en dator i ditt rum: jaaa
har du en säng i ditt rum: jaaa
vilken färg är ditt påslakan: rött
har du kläder på ditt golv: jaaa :( bettan sur...
har du tidningar på ditt golv: jaaa
har du något annat på ditt golv: nope!


14:48

weei, idag har jag varit på härnösandshus och skrivit på lite onödiga papper som dom måste ha för att se om jag har råd att bo i den lägenheten som jag vill ha..Ganska onödigt tycker jag eftersom jag förmodligen inte skulle söka en lägenhet och sen har jag inte råd att bo där? ;p Känns ju lite stupid. Men nu har dom fått in alla uppgifter och nu ska jag bara vänta på ett litet samtal :D hoppas det går snabbt.. Vill veta om jag får den eller inte :) HOPPAS!

Igår då, då hade jag min andra testdag på vinken och det gick SÅÅ JÄVLA BRA! Jag sålde mest på hela vinken igår av dom som jobbade :D sålde fem av det största paketet och det kändes as bra! Nu ska jag dit och jobba på riktigt på söndag igen och det känns skit kul :) ska kanske jobba ikväll också, fårse :)

Nu ska jag ner på stan med mamma en snabbis och sen slutar Johan weii :) jaja, city nu! herrååpp!

16:30

Hallådääär!
Nu sitter jag här och har precis ätit tjockpannkaka som bettan lagat till mig idag :) snällt. Jag kan ju inte äta så bra nu när jag har varit hos tandis satt nu i några dagar framöver så får jag bara mjuka saker av bettan. Glad att hon förstår mig just i det här annars hade inte mitt liv varit lätt..

Nu ska jag strax iväg på min andra testdag på vinken. Igår gick det AS BRA! Jag sålde på mitt första samtal :D :D :D det var lite kul! Fårse om jag har lika stor tur idag :) Hoppas att det är idag jag får reda på om jag får jobbet också.. Skulle vara skönt att  veta satt jag kan börja gå och kika på lägenheter och skriva över mig på en :)

Nu ska jag vänta på att bilen ska komma hem och sedan ska jag åka ner.. Har även fixat alla papper jag ska ha med mig. Hoppas jag har fyllt i dom rätt! Men men, måste börja göra mig klar..  Önska mig lite lycka nu :)))  hajdooo!

12:31

nu har jag nästan precis kommit hem ifrån svall. Malin gjorde mig sällskap vilket var mycket snällt :) Idag fick jag gummiband och min glugg mellan framtänderna är redan borta.. Ja, jag har väldigt ont i överkäken också :( Tur att Bettan har laddat upp med barnmat som står och pryder så fint i kylskåpet. Inte det godaste, men what to do..

Nu ska jag strax skjutsa tillbaka Tomas till jobbet och sedan gå på min sista lektion för idag. Har matte med Ingrid. Tycker faktiskt om dom lektionerna men det är bara för att jag har henne som lärare. Världens bästa lärare! Hon tar det liksom i mitt tempo (vilket är otroligt sakta eftersom jag är sämst på matte) utan att klaga över att jag är för seg. Andra lärare bara slänger fram sak på sak och sen blir dom förbannad för att man inte hinner med sig.. Ingrig rocks helt enkelt!

Ikväll ska jag plugga och åka till Linn kl 18:00 för att kika på lite produkter till ansiktet :) Ska bli roligt! Men inte plugget.. Har min första ringdag på vinken imorgon och jag ska även göra nått slags prov.. Provet kommer jag kugga så mycket man kan kugga, men det är bara för att jag har panikprovkänslor alltid.. Kan alltid mycket innan prov, sen när jag väl ska sätta mig och göra provet, då äre sämst och jag minns ingenting.. Men jag får väl hoppas att provet inte har så jätte stor betydelse..

Nu ska jag göra mig redo för att åka ut och raca!

19:13

måndag idag och det har varit lugnt. Min lärare hörde av sig och sa att han var borta satt jag var hemma hela dagen idag :) började dagen med att sätta mig på balkongen i solen och mysa lite. Åt lite potatisgratäng och spelade kort med Stefan. Sen åkte jag, Stefan och Tobbe upp på jysk för att kolla på sängar och sedan for vi till MIO och kikade :) jag hittade min drömsäng och den ska jag spara pengar till satt jag kan he in den i min lägenhet :) helt underbar var den! Har även hittat den perfekta lägenheten för mig! Jag och Bettan ska åka och titta på den snart.

Nu sitter jag här vid STEFANS dator.. Ja, ni såg rätt.. Stefans.. Han är på träning satt jag har tagit över honoms medans efter min dator har krashat och är på service för att fixa en ny större hårddisk.. wei.. Får tillbaka den imorgon som tur är ;p Kvällen består av plugg och Johan. Ska sova tidigt också eftersom jag ska upp tidigt och åka till svall imorgon.. Ska till tandis och bli misshandlad i munnen.. längtar inte.

jaja, nu ska jag plugga sönder min hjärna och sura ifred.. hejdå........

i dont wanna wait forever!

19:18

söndag idag och det har varit en mycket sliten söndag.. Gårdagens festligheter blev bra minst sagt. Men kul var det :) Började med att jag inte ens skull ut. Sen kommer Sofia hit och börjar dricka lite och är partyklädd.. Hon började peppa mig lite och sen var jag som fast i att vi skulle ut. Jag styrde dricka och sedan bar det av till maria först och sen åkte vi till bertilsson runt 21:00! Roligt folk och allt var kanon :) Åkte ner på krogen runt 00:00 och hade väldigt roligt i bilen åt maths :D Gennys var inte så rolig.. Träffade i alla fall Emelie och det var roligt :) Sen vid 02:00 tiden så åkte jag först ut till äbro med by för att skjutsa hem sofia och sedan skjutsade by hem mig :) det jag försöker komma fram till var att kvällen var rolig! Hade tänkt att bjuda på lite bilder också..

nu sitter jag bara här.. Har precis fått i mig min egna potatisgratäng. Stefan åt med mig och vi spelade kort samtidigt. Han tycker om att vinna på fusk... Men what to do, han är kille.. Ska väl inte förvänta sig allt för mycket av dom.. Nu ska jag fortsätta ta det lugnt och sedan får jag se om jag tar mig i kragen och går ut och går eller nått.. hajdoo :)

                                       

15:36

Dagen har varit snabb och bra. Slutade 13:00 och for direkt till birsta med celina. Jag fick med mig ett par söta skor hem :) sedan fikade vi gofika, fast båda vart mätt och orkade inte äta upp allt.. Tur att magsäcken är så stor! Men men, kom hem nästan precis och nu ska jag tvätta ansiktet och lufta det lite eftersom det kliar mycket idag.. Sen efter maten så ska jag bara ta det lugnt med Johan :) Fårse vad vi gör.. Jag vill ha popcorn i alla fall!

Imorse blev jag stoppad av polisen när jag åkte till skolan.. Jag vart lite nervis så jag fick motorstopp när jag stod där och pratade lite med han.. Glömde he i friläge :(  Men what to do.. Jag var nykter och fin på körkortet i alla fall! hehehe..

dagens: "tjena, jag vill ha två cheeseburgare, en utan ost tack!"

22:25



världens bästa människa!

17:32

jag är sjuk och mår bajs.. Ont i huvudet, ont i magen och vill bara lägga mig ner och sova tills jag mår bra.
Kanske det jag borde göra nu? Ja, jag tror faktiskt det. Ska nog gå upp till Johan och ta över hans säng..
Låter som en bra idé! herråå!



lindis skuttar lite!

09:02

God morgon!
Min morgon började verkligen inte bra. Eller jo, vaknade upp med Johan och det är ju alltid bra, men jag tänkte mera runt 08:00 tiden. Jag börjar 09:50 idag, sen så missade jag min mattelektion igår satt jag hade bestämt en ny träff med honom idag kl 08:00. Jag tänkte "ja men det blir ju bra, får jag ju veta vem han är och vart vi ska hålla till och sånt där tjaffs..." Tog bilen imorse 07:45 till skolan och sen ställde jag mig på våran DATEplats som vi hade bestämt.. Karljäveln kom inte ens. Jag stod där som ett fån och sen fick jag ta bilen hem igen. Känns bra? -nej!

nu sitter jag här och tankar hem musik fast man inte får, bara för att jag är lite smått irriterad. Antar att det blir bättre under dagen. Idag slutar jag 13:45 vilket känns kanon :) Hoppas att min blixt kommer idag med.. sitter faktiskt och väntar på den!

Men men, nu ska jag he på mig strumpor och sedan ta bilen och hämta upp malin och åka till skolan..IGEN... Det här händer aldrig, att jag sitter och VÄNTAR på att få börja, det är oftast min klass som får vänta på mig.. Men någon dag måste man ju vara duktig och jag antar att det är en sån dag för mig idag. Skole on nu, hejpa!

solen, vart är du?

18:32

Dagen har jag spenderat i mitt rum faktiskt. Var 30 minuter på skolan för att lämna in ett arbete till Göran och nu känns det skit bra att jag har lämnat in det faktiskt. Sedan åkte jag hem och satte mig här tills Johan kom hit runt 15:30. Vi la oss direkt i sängen och vilade faktiskt. Jag somnade och sov sjukt bra tills Maria ringde och väckte mig! Dock så är jag glad att hon ringde och väckte mig för då gav hon mig lite tur att somna i tid ikväll också :)

Kan även påpeka att idag har jag bokat färjan! WIHOO. Vilken färja undrar ni nu såklart och det är så att jag, Maria, By, Emelie, Malin och Millan drar till Gotland nu i början på juli :D känns förjävla roligt och sjukt bra kan jag påpeka. Dom ringde dock idag ifrån televinken och ville att jag skulle komma på kurs nu på torsdag, vilket känns SKIT bra för om jag får jobbet så flyttar jag hemifrån nu i sommar, men jag vet inte om jag kan ta ledigt en vecka sådär direkt när jag har börjat jobba? Om jag får jobbet dvs. Vi får se hur allt blir som, men målet är ju att åka till gotland OCH få jobbet!

Ikväll ska jag mysa med min karl bara. Blir inget speciellt. Vila och bara ta det lugnt. Både jag och han är skit trötta idag och jag tror nog att vi båda tvån kommer somna som en stock ikväll. Han ringer nog snart satt jag ska försöka städa upp lite på mitt rum och.. nee, jag orkar inte byta kläder fast jag är smutsig.. lortlindis! Men men, vi hörs nått sen :))


21:34

Hallå söndag!
Dagen har bestått av lite allt möjligt. Började med att vakna upp bredvid min karl, sen gick jag raka vägen hem för att duscha. Gårdagen blev nämligen fest och jag kände mig verkligen inte mysig när jag vaknade upp imorse. Men i alla fall, kutade hem och duscha och sedan kom Johan och hämtade mig för vi skulle åka och äta någonstans :) Vart bara en korv om jag ska vara ärlig.. Sen åt jag chips och ostbitar! Godaste som finns :D

Kl 16:00 hämtade jag upp Malin för vi skulle till casa och käka med Maria, By, Malin och Millan. Jag orkade ungefär 5 tuggor, sen vart jag mätt och då slog tanken mig "barnpizza kanske?" Men det var lite försent för det. Sedan gick vi till stan för att kika läget. Millans mami skulle ju shaka för dom som var där och det kunde man ju nästan inte missa! Efter det så åkte vi till coop och köpte gotta och sedan hem till Maria för att trycka i oss det goda vi hade köpt. Mycket gott och magen blev nöjd.

Nu sitter jag här och snart kommer min karl och plockar upp mig. Jag har sovmorgon till 12:20 imorgon men jag ska nog upp tidigare för att gymma. Det är Maj nu och jag skulle börja träna i slutet av april eftersom jag måste vara i TOPPFORM till innebandyn som börjar efter sommaren. Satt imorgon ska jag starta det hela. Känner verkligen hur mycket jag kommer flåsa med min toppkondis! Känns bra.. Men men, nu ska göra mig redo för karln. Hörs!


18:29

Min valborg var kanon. Väldigt kanon!

Började kvällen hos Mattsson där vi grillade, åt jordgubbar med choklad på + sprit, spelade spel och dansade som yra höns! Nämen, det var mycket trevligt hos Mattsson :) Efter Mattsson så for vi till vårdkasen där det var lite folk. Inte mycket folk, men dom som var där var bra folk satt det var helt okej :) Runt 02:00 så tog jag och Robin taxi ner till stan där jag skulle möta upp Johan, men han var så seg satt Henke fick skjutsa hem mig och jag sov hemma inatt. Vaknade imorse utav att pappa ringde och frågade hur läget var och om jag hade haft roligt igår. Trevligt att vakna så faktiskt :) Får inte göra det så ofta.. Nästan aldrig om jag ska vara ärlig!

Nu idag har jag bara legat här i min säng och gonat. Klev upp runt 14:00 och duschade och sedan har jag varit uppe hos Johan en sväng och inte gjort så mycket. Suttit och gräset och myst. Sen nu sitter jag här och väntar på att Johan ska äta klart och ringa mig :) Medans jag väntar på det så ska jag bjuda på lite bilder sedan igår!

                         


RSS 2.0